Uutisia !

Sukukokous pidetään Kotkassa 27-28.8.2022 !!!

Sukuneuvosto päätti järjestää aiemmin peruutetun sukukokouksen Kotkassa, koska koronaviruspandemian tilanne näyttää vihdoinkin siltä, että kokous voidaan pitää. Uudessa jäsenkirjeessä 1/2022 on tapahtuman ohjelma sekä ilmoittautumisohjeet. Lisäksi liitteenä on jäsenmaksulomake. Päätimme myös video- ja jäsenhankintakilpailuista, josta on lisätietoja jäsenkirjeessä, joka lähetetään jäsenille piakkoin. Varsinainen sukukokous on lauantaina 27.8. ja sen esityslista löytyy tästä linkistä. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä valitaan uusi sukuneuvosto. Toivomme runsasta osanottoa pitkän tauon jälkeen.

Kotisivuille uutisia ja materiaalia jäseniltä

Jäsenet voivat lähettää kotisivuillemme tarinoita, kuvia ja muistelmia esimerkiksi perheuutisista, merkkipäivistä, valmistujaisista tai ristiäisitä. Ne voidaan toimittaa sukuneuvoston puheenjohtajalle, joka päivittää kotisivuja.

Kirjailija Mervi Pakkanen on juuri äsken julkaissut kirjan Poika nimeltä Veka. Se on raikas kertomus Veikko Untamo Känsäläisestä, Känsän Vekasta Multakankaalta, jälleenrakentavan Suomen elämästä pikkupojan silmin

Lisätty tarinoita ja kartta ”Tietoa Pakkasista” välilehdellä

Onnittelemme Laila Mäkelää os. Pakkanen, joka on täyttänyt 90 v ! Tästä linkistä löydät tarinan Lailasta. Perhetapahtumia: 30.5.20 juhlittiin Ilmajoen Kestikartanolla Anja (Jaakkiman Pakkaset) ja Esa Siltalan lapsenlapsen Hannen yo-juhlia perhepiirissä. Kuvassa Anja  ja Esa lapsenlapsineen.

Ravielämää -dokumentti Pakkanen Racing Stablen ihmisistä ja syistä, miksi he ovat päätyneet hevosten ja raviurheilun pariin eli uusi näkökulma raviurheiluun ja Pakkasiin. Pääset katsomaan dokumentin tästä linkistä.

Sukuseuramme jäsen Heikki Pakkanen uusi viimevuotisen Suomen mestaruuden Aikuisurheiluliiton SM-kilpailuissa 24.8.2019 Nastolassa. Kotikentällään kilpaillut Heikki Pakkanen leivottiin Suomen mestariksi M90 –sarjan heittoviisiottelussa, jonka lajeja ovat kuula, kiekko, moukari, keihäs ja painonheitto. Heikki Pakkanen täyttää 92 vuotta ensi marraskuussa.

Sukuseuran jäseniä valtakunnan medioissa

Ida Elina & Nina Pakkanen & Gospel Helsinki esiintyivät itsenäisyyspäivän Presidentin linnan juhlien jatkoilla hotelli Kämpissä. Esitys alla !

Joulupukin toive – Timo Pakkasen tarina esitettiin lyhytelokuvana sekä Nelonen ja Jim -kanavilla joulukuussa 2019. Lyhytelokuva perustui Timon 75-vuotishaastatteluun ja on nähtävissä klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Katsomaan pääsee Facebook, Google tai Sanoma -tunnuksilla.

Olemme tilanneet uusia T-paitoja myyntiin 15 €/kpl + postituskulut. Värit: musta, vihreä ja sininen. Paidoissa on teksti ”Pakkaset”. Paitoja on saatavilla eri kokoisina ja niitä voi tilata Tuijalta.