Uutisia !

Sukuseuran uusimmat jäsenkirjeet: 1/2020 ja 2/2019

Ida Elina & Nina Pakkanen & Gospel Helsinki esiintyivät itsenäisyyspäivän Presidentin linnan juhlien jatkoilla hotelli Kämpissä. Esitys alla !

Joulupukin toive – Timo Pakkasen tarina esitettiin lyhytelokuvana sekä Nelonen ja Jim -kanavilla joulukuussa 2019. Lyhytelokuva perustui Timon 75-vuotishaastatteluun ja on nähtävissä klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Katsomaan pääsee Facebook, Google tai Sanoma -tunnuksilla.

Sukuseuramme jäsen Heikki Pakkanen uusi viimevuotisen Suomen mestaruuden Aikuisurheiluliiton SM-kilpailuissa 24.8.2019 Nastolassa. Kotikentällään kilpaillut Pakkanen leivottiin Suomen mestariksi M90 –sarjan heittoviisiottelussa, jonka lajeja ovat kuula, kiekko, moukari, keihäs ja painonheitto. Heikki Pakkanen täyttää 92 vuotta ensi marraskuussa.

Olemme tilanneet uusia T-paitoja myyntiin 15 €/kpl + postituskulut. Värit: musta, vihreä ja sininen. Paidoissa on teksti ”Pakkaset”. Paitoja on saatavilla eri kokoisina ja niitä voi tilata Tuijalta.