Uutisia !

Uusi jäsenkirje 1/2021 on ilmestynyt ja lähetetty!

Uudessa jäsenkirjeessä on asiaa sukututkimusten tekemisestä, käsityötuotteista sekä jäsenmaksulomake. Tämän hetken arvio on se, että sääntömääräinen sukukokous ja pikkujoulut olisivat todennäköisesti yhdistettävissä ja pidettävissä myöhemmin syksyllä. Käsittelemme asiaa sukuneuvostossa vielä toukokuussa ja tiedotamme asiasta myöhemmin lisää. Sivuille on äskettäin lisätty uutta materiaalia kuten Jorman Pakkasen Liisa tyttären tarina Norjasta ym. Lisäksi sivuille on lisätty ruokajuttuja sivu, jonne voitte lähettää omia reseptejä tai tarinoita Raimon tai Tuijan kautta.

Sukuneuvosto toivottaa hyvää alkavaa kevättä kaikille Pakkasille ja pysytään terveinä !

Sukuseuran jäsenkirjeet 1/2020 ja 2/2020

Pakkaset ja raviurheilu

Nyt on nähtävillä Ravielämää -dokumentti Pakkanen Racing Stablen ihmisistä ja syistä, miksi he ovat päätyneet hevosten ja raviurheilun pariin eli uusi näkökulma raviurheiluun ja Pakkasiin. Pääset katsomaan dokumentin tästä linkistä.

Kotisivuille tarinoita jäseniltä

Jäsenet voivat lähettää kotisivuillemme tarinoita, kuvia ja muistelmia esimerkiksi perheuutisista, merkkipäivistä, valmistujaisista tai ristiäisitä. Ne voidaan toimittaa sukuneuvoston puheenjohtajalle, joka päivittää kotisivuja.

Onnittelemme Laila Mäkelää os. Pakkanen, joka on täyttänyt 90 v !. Tästä linkistä löydät tarinan Lailasta. Perhetapahtumia: 30.5.20 juhlittiin Ilmajoen Kestikartanolla Anja (Jaakkiman Pakkaset) ja Esa Siltalan lapsenlapsen Hannen yo-juhlia perhepiirissä. Kuvassa Anja  ja Esa lapsenlapsineen.

Sukuseuran jäseniä valtakunnan medioissa

Ida Elina & Nina Pakkanen & Gospel Helsinki esiintyivät itsenäisyyspäivän Presidentin linnan juhlien jatkoilla hotelli Kämpissä. Esitys alla !

Joulupukin toive – Timo Pakkasen tarina esitettiin lyhytelokuvana sekä Nelonen ja Jim -kanavilla joulukuussa 2019. Lyhytelokuva perustui Timon 75-vuotishaastatteluun ja on nähtävissä klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Katsomaan pääsee Facebook, Google tai Sanoma -tunnuksilla.

Sukuseuramme jäsen Heikki Pakkanen uusi viimevuotisen Suomen mestaruuden Aikuisurheiluliiton SM-kilpailuissa 24.8.2019 Nastolassa. Kotikentällään kilpaillut Pakkanen leivottiin Suomen mestariksi M90 –sarjan heittoviisiottelussa, jonka lajeja ovat kuula, kiekko, moukari, keihäs ja painonheitto. Heikki Pakkanen täyttää 92 vuotta ensi marraskuussa.

Olemme tilanneet uusia T-paitoja myyntiin 15 €/kpl + postituskulut. Värit: musta, vihreä ja sininen. Paidoissa on teksti ”Pakkaset”. Paitoja on saatavilla eri kokoisina ja niitä voi tilata Tuijalta.