Pakkasten pikkujoulut Kouvolassa 23.11.2019

Pakkaset viettivät perinteistä pikkujoulua lauantaina 23.11. Kouvolassa. Aluksi käytiin katsomassa Kouvolan teatterin Herrasmieshuijarit näytelmä, jossa kaikki huijasivat kaikkia ja lopuksi parhaimmaksi huijariksi osoittautuikin ihan muu henkilö kuin huijaustaidoillaan kehuneet herrasmiehet. Iltatilaisuus oli Scandic Hotellin Bistro ravintolassa, johon kokoontui n. 60 Pakkasta. Ohjelman noudatteli perinteistä kaavaa, johon sisältyi varsin hyvä illallinen, joululauluja ja tietysti pukkikin tuli lahjasäkin kanssa paikalle. Uutena ohjelmanumerona arvuuteltiin vanhojen esineiden käyttötarkoitusta ja esittelyyn osallistui myös Purhon emäntä, jolla oli sana hallussaan. Arpaonni suosi aika montaa paikalla olijaa. Illan juonto sujui Leenan ja musiikki Ninan ammattimaisilla otteilla kuten monta kertaa aiemminkin. Onnistuneen illan ohjelman tekemiseen osallistui iso joukko muitakin Pakkasia.