Pakkasten pikkujoulut Lahden Seurahuoneella 24.11.2018

Pakkasten perinteiset pikkujoulut vietettiin Lahden Seurahuoneella lauantaina 24.11. yli 50 hengen voimin. Illan juonsi totuttuun tapaan Leena ja joulumusiikista sekä yhteislauluista vastasi Nina. Illan aluksi Raimo luovutti Heikki Pakkaselle huomionosoituksena sukuseuran pronssisen Ihamaan miehen puumerkkilevykkeen tunnustuksena urheilusaavutuksista. Heikki Pakkanen voitti Suomen mestaruuden

Sukuseura illallisella

Aikuisurheiluliiton SM-kilpailuissa 25.8.2018 Jyväskylässä. Mestaruus tuli M90 -sarjan heittoviisiottelussa lajeina kuula, kiekko, moukari, keihäs ja painonheitto. LahtiSportia edustava Heikki voitti aiemmin kesällä myös viisi hopeamitalia SM-kilpailuissa Helsingissä. Heikin suku on lähtöisin Vehkalahden Kannusjärveltä, joka ei ole kaukana Ihamäestä. Uusina ohjelmanumeroina oli Katrin laatima joululauluvisailu ja Boris kierteli pöydissä näyttämässä ilmiömäisiä korttitemppuja. Joulupukkikin ilmestyi paikalle lahjasäkkien kanssa, joista riitti jaettavaa kaikille. Tilaisuudessa myyntiin totuttuun tapaan myös arpoja ja arvonta suoritettiin vauhdikkaasti usean hengen voimin viimeisenä ohjelmanumerona. Palkintoja oli runsaasti jaossa. Ohjelman lomassa oli mukavaa jutustella Pakkasten kanssa ja paikalla oli uusiakin jäseniä. Osa Pakkasista jäi yöksi hotelliin ja iltaa istuttiin yhdessä vielä myöhään. Illallispöytä sai ansaitusti runsaasti kehuja kuten edellisellä kerralla, kun pikkujouluja vietettiin samassa paikassa.

Illallispöytä