Jäsenkirje 1/2017

Vuoden ensimmäinen jäsenkirje on nyt ilmestynyt, kun sukuneuvosto on päättänyt ensi kesän ohjelmasta pikkujouluissa suoritetun äänestyksen mukaisesti. Pakkaset ovat lähdössä kesäretkelle Viron Saarenmaan pääkaupunkiin Kuressaarelle 1-3.9.2017, jonne menemme Tallinnan kautta tilausbussilla. Yövymme kaksi yötä Kuressaarella kylpylähotelli Arensburg Boutique Hotel & Spa:ssa. Matkan toteuttaminen edellyttää kuitenkin vähintään 30 osallistujaa, joten nyt kaikki ilmoittautumaan. Jäsenkirjeessä on tarkemmat ohjeet matkasta hintoineen. Jäsenkirjeen myötä tulevat sukuseuran jäsenmaksulomakkeet ja toivomme, että kaikki muistaisivat maksaa jäsenmaksunsa, joilla ylläpidetään sukuseuran toimintaa. Jäsenkirjeessä on myös muita ajankohtaisia asioita mm. DNA -analyyseihin perustuvasta sukututkimuksesta, joka näyttää olevan jatkuvan mielenkiinnon kohteena. Kotisivujemme tietoturvatasoa on nyt nostettu, koska ne joutuivat äskettäin maailmanlaajuisen tietoturvahyökkäyksen kohteeksi. Onneksi mitään isoa vahinkoa ei ehtinyt tapahtua.